Col·leccions

Col·leccions

Per caminar i conèixer els diferents paisatges de Calalunya en un sentit ampli: els camins, els pobles i el patrimoni natural i arquitectònic. Trobareu excursions per comarques i espais naturals, i altres propostes de natura com: arbres monumentals i boscos, plantes medicinals i alimentàries, platjes i cales poc conegudes, i fonts. També en destaquen excursions per patrimoni singular: dòlmens, pous de glaç i tines al mig del bosc.Estudis i reculls de receptes de cuina tradicional, històrica i de productes de rebost. Sempre arrelades al territori i a l’estacionalitat dels productes, adaptades a la cuina actual.Llibres per endinsar-se en el món i l’ús de les plantes silvestres més comuns i utilitzades per tots.

Podrem conèixer els múltiples aspectes de les plantes: la seva història, les seves virtuds i les seves aplicacions medicinals i culinàries.


Un ampli recull de les llegendes de les nostres comarques, espais naturals i personatges mítics de la nostra història, com Jaume I el Conqueridor, el comte Arnau, Perot Rocaguinarda, Serrallonga, el Rector de Vallfogona, dels quals descobrirem també la seva biografia.Temes de tradició popular arrelats a la cultura del país: el món pagès, els oficis, el paper de la dona, els remeis, el contraban, etc.Reculls de contes de tradició popular que s’han explicat generació rera generació. Llibres per ser llegits i explicats, amb il·lustracions. Contenen més de 23 contes cadascun.Episodis de la història de Catalunya, poc coneguts, que omplen un buit en la historiografia del nostre país.Llibres de síntesi sobre la cultura cristiana tradicional en relació amb el patrimoni i la seva representació artística. Tenen un caire divulgatiu i omplen un buit necessari.Monografies sobre el patrimoni historicoartístic.Reculls d’imatges històriques per descobrir el nostre passat en una mirada. Els rostres, la gent, els vestits, els carrers i les places, les festes i els mitjans de comunicació ens remarquen una època.Publicacions diverses no vinculades a cap col·lecció.

ALTRES
Altres.htmlAltres.htmlshapeimage_3_link_0

FARELL EDITORS  |  Mn. Joan Orriols,  79  |  08295 Sant Vicenç de Castellet (BCN)  |  Tel 93 833 33 25  |  farell@farelleditors.cat